Hjemmeside til Psykoterapeut

Som nystartet Psykoterapeut er der mange ting at tænke på. Det er en spændende men også udfordrerne proces at starte sin egen praksis – og To-Do listen er LANG.

Der er overvejelser i forhold til lokaler, indretning, regnskaber, bogholder, bank og finansiering og mange andre ting.

En hjemmeside er derfor ofte langt nede på listen over ting at bekymre sig om.

Dels er hjemmesider et teknisk område, som de færreste psykoterapeuter har indsigt eller interesse i. Dels er det en regulær jungle at sætte sig ind i det utal af muligheder, der er for design af hjemmeside, webhosting, GDPR, e-mail hosting, integration med bookingsystem osv. osv…

Der er dog virkelig god grund til at prioritere sin hjemmeside højt.

 

Hvorfor er din hjemmeside vigtig som nystartet psykoterapeut?

Som nystartet psykoterapeut med egen praksis er din hjemmeside dit ansigt udadtil. Det er de fleste helt klar over. Det er typisk her, at potentielle kunder/patienter første gang stifter bekendtskab med dig.

Men netop derfor er din hjemmeside også din allervigtigste marketing kanal. Det er nemlig også her, potentielle kunder træffer beslutning om, hvorvidt de synes du dækker deres behov, om du virker kompetent og troværdig og i sidste ende – om de ønsker at tage kontakt til dig, og blive kunder i din praksis.

Det er derfor utrolig vigtigt, at du som psykoterapeut med egen praksis har fokus på at udnytte det potentiale, der er i en veldesignet, professionel og informativ hjemmeside.

Desuden er det afgørende, at din hjemmeside er søgemaskineoptimeret.

 

Psykoterapeut – Er din hjemmeside SEO-optimeret?

SEO står for: Search Engine Optimization. På dansk kalder vi det bare for søgemaskineoptimering.

Det går ganske enkelt ud på at gøre din hjemmeside søgbar. Er den ikke det, vil den ikke komme frem, når dine potentielle kunder søger i Google eller andre søgemaskiner.

Din hjemmeside vil – med andre ord – være usynlig.

Søgemaskineoptimering er derfor et fuldstændig afgørende parameter i forhold at tiltrække kunder til din psykoterapeut praksis.

Når vi designer hjemmesider til psykoterapeuter, er de derfor altid SEO Ready. Det vil sige, at de grundlæggende har indbygget funktionalitet, som hjælper dem i konkurrencen med at rangere højt i søgemaskinerne. For eksempel er de designet til at blive indlæst hurtigt, ligesom de er responsive, hvilket vil sige, at de tilpasser sig efter den enhed, som de vises på – uanset om det er en PC, en tablet eller en mobiltelefon.

Derudover tilbyder vi hjælp til søgeordsanalyse, udfærdigelse af SEO-tekster og meget mere.

Du er altid velkommen til at kontakte os, og få gratis råd og vejledning om dine muligheder.

Psykoterapeut – Vi forstår din forretning

Hos Lægeweb har vi mange års erfaring i design af hjemmesider til lægelige foreninger, klinikker og praksisser.

Vi har derfor stor indsigt i, hvilke behov du som selvstændig psykoterapeut med egen praksis står overfor.

Det har den fordel for dig, at du får en samarbejdspartner, som kender til de udfordringer du som psykoterapeut står overfor – og som altid er i øjenhøjde med dig.

Vi kan derfor guide og vejlede dig hele vejen igennem processen, og vi kan garantere dig et resultat, som er 100% tilpasset netop din situation.

Desuden har vi, samlet alt hvad du har brug for i én pakke, så du slipper for at skulle bøvle med forskellige udbydere, som snakker dårligt sammen.

 

Alt samlet 1 sted – Du har nok at tænke på i forvejen!

På baggrund af vores erfaring har vi designet vores løsninger, så de dækker alle dine behov som psykoterapeut med egen praksis.

Du behøver derfor ikke tage stilling til komplicerede og tekniske elementer – vi klarer det hele for dig.

Når vi designer hjemmesider til psykoterapeuter inkluderer vi altid følgende services:

 

  • Krypteret forbindelse/SSL – Dette sikrer, at du har en sikker hjemmeside. Det er vigtigt i forhold til at opbygge tillid til dine kunder. Kunder har ikke lyst til at udfylde personfølsomme oplysninger på en usikker hjemmeside. Desuden er det et vigtigt parameter for søgemaskinerne.

 

  • Integration med booking system – Som noget unikt tilbyder vi at integrere din hjemmeside med et online booking system, som gør det nemt for dine kunder at foretage bookninger online. Det gør det både nemt for dine kunder – og sparer dig tid.

 

  • SEO Ready hjemmeside – Vores hjemmesider er designet, så de er SEO ready i forhold til Google’s anvisninger og Best practices.

 

  • Responsivt Design – Alle vores sider er responsive. Det vil sige, at de automatisk tilpasser sig den type enhed, som dine kunder bruger. Din hjemmeside vil derfor altid fremstå professionel og veldesignet.

 

  • Professionelle billeder – Vi sender en professionel fotograf ud til dig, som tager billeder, du både kan bruge på din hjemmeside og på sociale medier. Billeder er en vigtig del af din online tilstedeværelse. Gode personlige billeder opbygger tillid og tryghed til dig. Potentielle kunder får en følelse af at kende dig, og de vil derfor være mere tilbøjelige til at vælge dig til at hjælpe dem med at løse deres problemer. Som psykoterapeut er dette ekstra vigtigt, da netop tilliden til dig som person og som psykoterapeut er afgørende, når dine potentielle kunder skal beslutte, om det er dig, de vil kontakte.

Du slipper derfor for en masse unødvendig og tidskrævende bøvl med at prøve at sætte dig ind i tekniske opsætninger og/eller prøve at kommunikere med webmasters, som man ikke kan forstå hvad siger.

I stedet kan du bruge tiden på at gøre det, du er god til.

Du er altid velkommen til at ringe til os på og få en uforpligtende snak.