Webhosting for psykoterapeuter

Webhosting er en af de MANGE ting, du som selvstændig psykoterapeut med egen praksis skal tage stilling til.

Åh nej, tænker du sikkert. Ikke endnu et teknisk spørgsmål, som jeg skal forholde mig til og forsøge at sætte mig ind i.

Både og…

Det ER faktisk vigtigt, at du som psykoterapeut har styr på webhosting.

Den gode nyhed er, at det ikke nødvendigvis er noget, du behøver at bakse med selv.

Hvorfor kan du læse her.

 

Hvad er Webhosting

Webhosting er overordnet set en service, der tilbyder dig at hoste eller lagre alle de data, som er tilknyttet din hjemmeside.

Derfor kalder man ofte udbyderne af webhosting for Webhoteller, da det jo netop er et sted, hvor din hjemmeside kan “bo”.

Er du nystartet psykoterapeut med egen praksis og skal have en hjemmeside, eller trænger du blot til at få opgraderet den gamle til en ny professionel hjemmeside, skal du derfor have et webhotel.

 

Hvorfor er Webhosting vigtigt for mig som psykoterapeut

Som selvstændig psykoterapeut er webhosting først og fremmest vigtigt, da din hjemmeside skal hostes for overhovedet at være synlig.

Har du ikke din hjemmeside liggende hos et webhotel, eksisterer den simpelthen ikke. Derfor er det selvfølgelig fuldstændig afgørende, at din hjemmeside har webhosting.

Men der er også andre områder, som det er vigtigt, at du som psykoterapeut har med i overvejelserne. Blandt andet:

 

  • Det er vigtigt, at dit webhotel allokerer tilstrækkeligt med plads til din hjemmeside. Din hjemmeside vil vokse med tiden. Du vil løbende tilføje mere indhold, flere billeder og måske også flere og nye funktioner. Har du ikke nok plads på dit webhotel, vil dette ikke være muligt og du vil ende med en “død” hjemmeside. Det er derfor vigtigt at tænke langsigtet, når du vælger dit webhotel.
  • Hastighed handler om, hvor hurtigt din hjemmeside bliver indlæst, når folk klikker ind på den. Og det er rigtig vigtigt. For det første bliver vores tålmodighed mindre og mindre, når vi er online. Er din hjemmeside for langsom, klikker folk simpelthen ud af den igen, og du mister potentielle kunder. For det andet er hastighed vigtigt i forhold til, hvordan Google rangerer hjemmesider. Er din hjemmeside langsom, vil Google registrere den som værende ikke-bruger-venlig, og derfor gemme den væk langt nede i søgeresultaterne. Derved kan, dine potentielle kunder ikke finde dig.
  • Sikkerhed er selvfølgelig utrolig vigtigt. De fleste hjemmesider indsamler data om brugerne. Det er derfor vigtigt at disse data bliver behandlet sikkert og forsvarligt. Det er blevet endnu vigtigere efter GDPR lovgivningen trådte i kraft. Desuden er det vigtigt for brugerne af din hjemmeside. Mange føler sig ikke sikre, når de kommer ind på en usikker hjemmeside og klikker derfor hurtigt ud igen. Derfor er det vigtigt, at webhotel tilbyder sikkerhed og krypterede løsninger.

 

Lyder det kompliceret, så kontakt os.

 

Webhosting for Psykoterapeuter – Vi kan klare det hele for dig.

Hos Lægeweb, har vi stor erfaring og ekspertise i at hjælpe psykoterapeuter med helhedsløsninger indenfor webhosting, design af hjemmesider, GDPR løsninger og meget mere.

Vi laver ikke dyre hostingløsninger, men hoster i stedet via Danmarks største udbydere one.com og unoeuro.com.

Du betaler lidt ekstra for at hoste via os i stedet for direkte hos dem. Til gengæld har vi kontakten med dem og kan dermed håndtere ALT det tekniske, omkring problemer med serveren, DNS og alle mulige andre tekniske spørgsmål uden at du skal involveres.

Prisen for webhosting hos os er 750kr. ex moms. om året.

For pengene får du fuldstændig tryghed for, at du aldrig står alene hvis uheldet er ude og hjemmesiden er nede.

Husk at du ALTID er velkommen til at kontakte os i forhold til alle slags spørgsmål – store som små.

Vi sidder klar til at hjælpe.